Familie theater - CIRQUE CONTENT POUR PEU (F)

Entre le zist et le geste Aansluitend zijn er circusworkshops op maat van de kinderen. Een voorproefje? https://www.youtube.com/watch?v=WcHzaCALUTw

Locatie

Waregem 8790 Schakelstraat 8 Cultuurcentrum De Schakel

Een namiddagvoorstelling in de paasvakantie voor kinderen vanaf 5 jaar.

Zin in een klein leuk pareltje voor iedereen van 5 tot en met 99 jaar? Dan mag je deze Entre le Zist et le Geste (vrij vertaald: ‘met vallen en opstaan’) van het Franse duo Cirque Content Pour Peu niet missen. Met enkel hun pure lichamelijke acrobatie raken ze door een onvoorzichtigheid verstrikt in een web van allerlei absurde situaties. Soms voelen ze zich verloren en soms zijn ze duizend man sterk, maar steeds krabbelen ze overeind. Een voorstelling met veel humor gekruid en met hinten burleske en stomme film, beter kan je het op een doordeweekse namiddag paasvakantie niet treffen.

EXTRAATJE: Word zelf circusartiest!
Aansluitend op de voorstelling zetten échte circusartiesten je kinderen op weg om zelf aan de slag te gaan. Bordjes draaien, steltlopen, jong-leren, bal- of tonlopen … Het kan allemaal.

Praktisch

Doelgroep
Kinderen (1j - 12j)
Voor wie?
Iedereen
Prijs
11.00

Tickets zijn te verkrijgen via de website van CC. De Schakel of via het onthaal van CC. De Schakel.
Leden van de gezinsbond krijgen 1 Euro korting in hun online portemonnee. (Vergeet uw kaart niet! )

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Secretariaat Gezinsbond : Vandekerckhove Myriam

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.