Familie theater - KABINET K - LOD - HETPALEIS As long as we are playing

In As long as we are playing komen jonge en volwassen dansers op bevrijdende wijze spelen. En dat mag je echt letterlijk nemen, want in deze woordeloze, fysieke en toch toegankelijke familievoorstelling met livemuziek vormt het ‘spel’ de rode draad.

Locatie

Waregem 8790 Schakelstraat 8 Cultuurcentrum De Schakel

Een familie voorstelling waarin jonge en volwassen dansers op ontwapende wijze ronddollen met live muziek.

In As long as we are playing komen jonge en volwassen dansers op bevrijdende wijze spelen. En dat mag je echt letterlijk nemen, want in deze woordeloze, fysieke en toch toegankelijke familievoorstelling met livemuziek vormt het ‘spel’ de rode draad. Herkenbare spelletjes en melodieën worden het vertrekpunt van elke beweging. Spelregels manifesteren zich in de handen van de mensen die ze hanteren, volgen, veranderen, bijsturen, manipuleren, negeren, ...
Het podium ontplooit zich als speeltuin van plezier en harmonie, maar ook van conflict en macht. En dat in een verhaal dat vertedert en pijn doet tegelijk, dat sober en rijk is, abstract en naturel, ernstig en … speels. Ga op het puntje van je stoel zitten en geniet vol bewondering van deze straffe creatie.

Wie van Rauw en Horses hield, mag ook deze voorstelling niet missen. Er wordt vast opnieuw mooi en breekbaar gedanst, met volle overgave en vertrouwen in elkaar. — Programmator Veerle

Praktisch

Doelgroep
Kinderen (1j - 12j)
Voor wie?
Iedereen
Prijs
11.00

Tickets zijn te verkrijgen via CC. De Schakel.
Leden van de Gezinsbond ontvangen 1 Euro korting in hun online portemonnee. (Vergeet uw kaart niet!)

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Secretariaat Gezinsbond : Vandekerckhove Myriam

Deelnemen

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.