Gezins fotozoektocht

Wandeling met fotozoektocht van ongeveer 5km doorheen zuidelijk Bissegem. De kinderen versus de ouders zoeken om het meest locaties van de opgegeven foto's. Bij deze wandeling laten we je heel wat wandelpaadjes in Bissegem ontdekken. En voor de ijverige speurders zijn er ook een aantal prijzen te winnen. INFO op https://bissegem.gezinsbond.be

Locatie

Bissegem 8501 alle straten Bissegem alle straten

Een beetje de beentjes strekken is een goed gewoonte. Graag koppelen we dit aan het jullie laten ontdekken van een deel van de gemeente Bissegem. Dit laten we jullie doen aan de hand van een gezinswandel-zoektocht. Het is een wandeling van ongeveer 5km, toegankelijk te voet, met de buggy of voor de kinderen met een fietsje.

Aan de zoektocht zijn geen grote prijzen verbonden. Het is een gratis wandeling die we voor jullie plezier in elkaar staken. Er zijn wel een 6-tal kleine prijzen aan verbonden voor de beste inzendingen (3 voor kinderen, 3 voor volwassenen).
Maar we dagen jullie gezin ook wel uit om zelf een challenge op te nemen. Er zijn twee foto-reeksen, kinderen versus volwassenen. Diegene die de meeste foto’s van z’n reeks heeft gevonden is de winnaar. Spreek af dat de verliezers zorgen voor een verrassing voor de winnaars van het gezin. Voorbeelden van een verrassing: een ijsje, verwen momentje, hapjes maken, voorlees moment, kind-ouder massage. Wees zelf maar creatief.

Op de website bissegem.gezinsbond.be vind je de documenten die je zelf kan afdrukken om de wandeling te doen.
Of je kan de documenten afhalen bij:
Desplenter Raf, Bieststraat 147, Wevelgem
De Kesel Imelda, Neerbeekstraat 19, Bissegem
Vercoutter Bart, Pyfferoenstraat 23, Bissegem
Vansteenkiste Els, Masurestraat 18, Bissegem
Blomme David, Tientjesstraat 13, Bissegem.

We wensen jullie een leuk dagje plezier in Bissegem.

Praktisch

Doelgroep
Families
Voor wie?
Iedereen
Prijs
Gratis

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Documenten gezins-fotozoektocht 2021

Via onderstaande link kom je op de pagina met de documenten voor de gezins-fotozoektocht 2021

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.

Meer activiteiten