AFGELAST: Infonamiddag rond erfrecht, successie planning, testamentsopmaak, zorgvolmacht, ...

Activiteit is afgelast omwille van veiligheidsmaatregel tegen het verspreiden van het coronavirus. Dank voor jullie begrip. Als de infonamiddag terug wordt ingericht dan verneemt U dit terug via onze website.

Locatie

Bissegem 8501 H. Dewildestraat 8 Wijkcentrum De Vlaskapelle

Activiteit is afgelast als veiligheidsmaatregel tegen de verspreiding van het coronavirus.

“Nooit meer testamenten dan in 2019”, “Steeds meer mensen stellen zorgvolmacht op”: de krantenkoppen liegen er niet om. Recente wetswijzigingen bieden U de mogelijkheid de touwtjes zelf meer in handen te houden. Sinds de hervorming van het erfrecht op 1 september 2018 heeft U in vele gevallen een grotere vrijheid om via een testament Uw vermogen na te laten aan wie U wil. Een erfovereenkomst kan meer zekerheid en gemoedsrust creëren over wat er na Uw overlijden met Uw nalatenschap gebeurt. En met een zorg-volmacht kiest U wie er voor U beslissingen kan nemen wanneer U dit plots zelf niet meer zou kunnen.
Notarissen Jan Dierynck en Dorien Raskin van het kantoor “Lambrecht, Raskin & Dierynck” te Kortrijk (Heule) lichten U in een praktische uiteenzetting toe met welke mogelijkheden en valkuilen U rekening moet houden.

Tijdens deze boeiende namiddag kan je met al je vragen hieromtrent terecht.
Wanneer : Donderdag 2 april om 14u00
Waar : Wijkcentrum De Vlaskapelle i.s.m. Neos, Okra en Gezinsbond Bissegem

Praktisch

Doelgroep
Senioren
Voor wie?
Iedereen
Prijs
3.00

3 euro (koffie inbegrepen)

Inschrijven

Inschrijven bij:
Wijkcentrum De Vlaskapelle
H. Dewildestraat 8,
8501 Bissegem
T 056 24 45 45
inschrijven vóór 31 maart

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Deelnemen

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.

Meer activiteiten