tweedehandsbeurs Bissegem

Tweedehandsbeurs - Kapstokverkoop-voor babyuitzet, kinderkledij , speelgoed, strips,kinderfietsen, bedjes, buggy's enz. verdere info https://bissegem.gezinsbond.be email r.desplenter@hotmail.com 056 401375

Locatie

Bissegem 8501 Vlaswaagplein 3 OC De Troubadour

De gezinsbond afd. Bissegem pakt elk jaar uit met een goed georganiseerde beurs. Ouders en grootouders vinden het interessant om in deze dure tijden artikels te kopen voor hun kinderen of kleinkinderen aan een lage prijs.
Duizenden artikels ; babyuitzet, babymateriaal, kinderkledij (0-12j), speelgoed, kinderboeken, , meubeltjes, kinderfietsen… worden aangeboden.
Het unieke aan deze tweedehandsbeurs is dat alle spullen per soort/ maat/leeftijd uitgestald liggen. Als koper kan je dus alle gelijksoortige artikels vergelijken, wat voor de koper een enorm voordeel is.
De koper betaalt alle aankopen samen en krijgt een kasticket.
Cash betalen, geen betaalkaarten!

De beurs gaat door op zaterdag 28 januari 2023 doorlopend van 09.00u tot 15.00u, in het OC De Troubadour Vlaswaagplein 3 te Bissegem.
Gezinsbondsleden brengen hun lidkaart 2023 mee.
Gratis inkom zowel leden als niet leden.
Niet leden betalen 10% extra op de aangegeven prijs.

Praktisch

Doelgroep
Families
Voor wie?
Iedereen
Prijs
Gratis

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Info aan verkopers voor de tweedehandsbeurs Bissegem

Via onderstaande link kom je op de pagina met info voor de kandidaat verkopers op de tweedehandsbeurs te Bissegem van 28 januari 2023

Meer activiteiten

Di jan 31
Locatie

Vlaanderen 0000 * *

Zo Mrt 26
Locatie

Bissegem 8501 Vlaswaagplein 3 OC De Troubadour

Do apr 20
Locatie

Menen 8930 Waalvest 1 CC De Steiger